Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Hunedoara: Directia Silvica are un deficit de peste 5 milioane lei


Directia Silvica (DS) Hunedoara are un deficit peste 5 milioane de lei constituit din pierderi de productie si datorii la furnizori, conducerea unitatii anuntand, miercuri, ca a solicitat un audit intern de la Regia Nationala a Padurilor (RNP) pentru a stabili cauzele acestei situatii financiare dificile. 'Avem datorii la furnizori in valoare de 4 milioane de lei si o pierdere fata de productia prognozata in suma de 1,27 milioane lei. Am anuntat aceasta situatie conducerii RNP, iar saptamana viitoare vom avea un control de audit intern pentru a stabili sursele si cauzele acestui deficit', a declarat directorul DS Hunedoara, Emil Ignat, intr-o conferinta de presa. Numit in functie de o luna de zile, directorul Ignat acuza fosta conducere a DS Hunedoara de practicarea unui management neperformant.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


El sustine ca nu a putut lua legatura cu fosta echipa manageriala pentru ca aceasta a transmis documente conform carora s-ar afla in concediu medical. 'Este cea mai dificila perioada prin care trece Directia Silvica Hunedoara. Am preluat institutia cu conturile goale', a spus Igna. Cu toate acestea salariile angajatilor sunt achitate la zi, dar s-a renuntat la acordarea bonurilor de masa. Pentru redresarea economica a Directiei Silvice, actuala conducere are in plan sa valorifice mai bine potentialul economic al unitatii, incepand cu organizarea unor licitatii pentru valorificarea 'piesa cu piesa' a masei lemnoase valoroase (cires, paltin, frasin, stejar) pentru fabricantii de furnir, dar si relansarea activitatilor de turism, vanatoare sau a celor de colectare a fructelor de padure.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016