Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Hunedoara: Peste 5.000 de persoane au participat la cea de-a noua ediţie a târgului Bălţata Românească


Peste 5.000 de persoane au participat ieri, la cea de-a noua ediţie a tradiţionalului târg „Bălţata Românească” de la Băcia. Ca în fiecare an, cei mai buni crescători de bovine din întreg judeţul şi-au înscris „mândrele” în concursul de frumuseţe, pentru a câştiga trofeul „Miss Bălţata Românească”, scrie Mesagerul Hunedorean.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h


Noutatea târgului din acest an a constat în amenajarea a 10 standuri cu produse alimentare, de panificaţie, apicole şi din carne, autohtone. „Scopul acestei expoziţii cu vânzare a fost acela de a-i promova pe producătorii autohtoni şi a încuraja consumul produselor noastre. S-au expus cartofi, legume, fructe, produse apicole de la noi din judeţ, care sunt exportate şi în Franţa, produse de panificaţie şi de carmangerie de la unităţile din Deva şi Brad. Nu am mai văzut atâta lume la târgul din Băcia, iar frumuseţea concurentelor ne-a convins că Bălţata noastră românească ne poate reprezenta cu cinste, oriunde în Europa”, a declarat şi Ioan Ştefan, director coordonator al Direcţiei Agricole din judeţul Hunedoara, una din instituţiile organizatoare ale evenimentului. Până la urmă, după cum spuneau organizatorii, prin reuşita târgului de la Băcia, crescătorii de animale, administraţia locală şi instituţiile de resort şi-au demonstrat că se poate depăşi dificila perioadă de criză. Totul e să munceşti, să te implici şi să nu-ţi pierzi speranţa.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016