Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In mai putin de o saptamana incepe plata subventiilor

in-mai-putin-de-o-saptamana-incepe-plata-subventiilor

Pana acum, au fost prelucrate peste 247.000 de dosare ale fermierilor care au depus cereri in acest sens.


Ministrul agriculturii, Petre Daea a promis din nou ca fermierii vor primi 70% din platile directe pe suprafata, „incepand cu primul minut din 16 octombrie”, precizand ca platile ar putea fi demarata chiar din acest moment, insa trebuie respectat termenul fixat de autoritatile europene.

„Si acum suntem in situatia de a acorda la timp subventiile, si o spun pedaland pe aceasta afirmatie: la cumpana noptii, in primul minut din 16 octombrie. Va spun cu exactitate. Avem prelucrate pana la aceasta data 247.000 de dosare pentru fermieri. Incepem sa dam aceste subventii in asa fel incat dumneavoastra, fermierii, sa le puteti valorifica in functie de interes, in functie de nevoi, intr-un cuvant ce decideti sa faceti cu ele, important este sa le aveti”, a declarat ministrul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Acesta a mai precizat ca vor primi avans si crescatorii de animale, nu doar fermierii din sectorul vegetal. „Am primit comunicarea Comisiei Europene prin care se spune ca Romania, la solicitarea noastra, da 70% avans din platile directe si 85% din FEADR pe masurile specifice. Incepem prima data cu avansul pentru platile directe pentru fermierii cu culturi si apoi pentru cei din zootehnie”, a declarat seful MADR.

Guvernul a aprobat pe 4 octombrie 2018 hotararea privind stabilirea pentru anul 2018 a cuantumului per hectar al platii unice pe suprafata, al platii redistributive si a intervalelor de suprafata pentru care se acorda aceasta, dar si a plafonului aferent schemei de sprijin cuplat pentru speciile ovine/caprine.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016