Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
In weekend are loc, la Brasov, targul de "mancare sanatoasa"
Braşovenii care nu au reuşit să ajungă la prima ediţie a târgului Slow Food mai au o şansă. Târgul de produse tradiţionale naturale va fi organizat, pentru a doua oară în această lună, în curtea Bibliotecii Judeţene „George Bariţiu”. Evenimentul face parte din programul Zilelor Braşovului şi se va desfăşura în zilele de 25 şi 26 aprilie.
La târg vor fi prezenţi mai mulţi producători decât în cadrul ediţiei anterioare. Crescătorii harghiteni de taurine vor oferi brânzeturi şi lactate din lapte de vacă. Cele mai atrăgătoare sunt preparatele de tipul caşcavalului şi iaurturile 100% naturale. Din Maramureş vor fi aduse produse certificate ecologic, ca mierea, caşcavalul şi telemeaua, dar şi produse din carne tipic maramureşene, cum sunt cârnaţii de casă, jambonul, caltaboşii şi toba, dar şi pâine şi tăiţei de casă.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Adevarul
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura