Gospodinele nu mai au timp, produsele din fabrici sunt ieftine şi bune iar diferenţa de preţ între producţia în casă şi cea industrială nu este mare, iar asta îi determină pe români să cumpere conserve, spune la Realitatea FM Aurel Tănase, director general al Organizaţiei Naţionale Interprofesionale Legume-Fructe.
Producţia autohtonă de conserve din legume şi fructe va ajunge în acest an la circa 200.000 tone, după ce în anul precedent s-au obţinut 100.000 tone, pe fondul finalizării unor investiţii în fabrici de circa 60 de milioane de euro, informeaza Realitatea FM.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Producţia autohtonă de conserve din legume şi fructe va ajunge în acest an la circa 200.000 tone, după ce în anul precedent s-au obţinut 100.000 tone, pe fondul finalizării unor investiţii în fabrici de circa 60 de milioane de euro, informeaza Realitatea FM.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News








