Gospodinele nu mai au timp, produsele din fabrici sunt ieftine şi bune iar diferenţa de preţ între producţia în casă şi cea industrială nu este mare, iar asta îi determină pe români să cumpere conserve, spune la Realitatea FM Aurel Tănase, director general al Organizaţiei Naţionale Interprofesionale Legume-Fructe.
Producţia autohtonă de conserve din legume şi fructe va ajunge în acest an la circa 200.000 tone, după ce în anul precedent s-au obţinut 100.000 tone, pe fondul finalizării unor investiţii în fabrici de circa 60 de milioane de euro, informeaza Realitatea FM.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Producţia autohtonă de conserve din legume şi fructe va ajunge în acest an la circa 200.000 tone, după ce în anul precedent s-au obţinut 100.000 tone, pe fondul finalizării unor investiţii în fabrici de circa 60 de milioane de euro, informeaza Realitatea FM.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News