Gospodinele nu mai au timp, produsele din fabrici sunt ieftine şi bune iar diferenţa de preţ între producţia în casă şi cea industrială nu este mare, iar asta îi determină pe români să cumpere conserve, spune la Realitatea FM Aurel Tănase, director general al Organizaţiei Naţionale Interprofesionale Legume-Fructe.
Producţia autohtonă de conserve din legume şi fructe va ajunge în acest an la circa 200.000 tone, după ce în anul precedent s-au obţinut 100.000 tone, pe fondul finalizării unor investiţii în fabrici de circa 60 de milioane de euro, informeaza Realitatea FM.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Producţia autohtonă de conserve din legume şi fructe va ajunge în acest an la circa 200.000 tone, după ce în anul precedent s-au obţinut 100.000 tone, pe fondul finalizării unor investiţii în fabrici de circa 60 de milioane de euro, informeaza Realitatea FM.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News