Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Inginerii financiare cu tractoare care nu exista

Procurorii de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Constanta au finalizat cercetarile in cazul a doi indivizi, un român si un egiptean, acuzati de inselaciune, fals si uz de fals. Mircea George Nedelcu si Ahmed Mahmoud Mohamed Abdelghany Helaly sunt cei care l-au convins pe administratorul unei firme constantene sa cumpere 47 de tractoare uzate care nu existau in realitate, pentru care acesta a platit aproape 400.000 de lei, bani care au intrat in conturile egipteanului.
Totul a inceput in septembrie, anul trecut, când Constantin Paulica Arsenie a infiintat SC Layla SRL, al carei obiect secundar de activitate era comertul cu autovehicule. Administrator al firmei l-a numit pe Marius Borisov, care la rândul lui l-a angajat pe Mircea Nedelcu drept agent de vânzari. Nedelcu s-a apucat sa faca afaceri in numele societatii lui Arsenie si l-a ales drept partener pe Ahmed Helaly, administrator al SC Selma Trade 2006 SRL, cu care s-a inteles sa-l tepuiasca pe Arsenie. Spre sfârsitul anului 2008, cei doi l-au anuntat pe administratorul SC Layla ca au gasit la Bacau 47 de tractoare vechi la un pret bun, asa ca vor participa la licitatie. I-au spus apoi ca au câstigat licitatia si ca trebuie sa achite contravaloarea tractoarelor: 400.000 lei.

Cum utilajele urmau sa fie achizitionate prin intermediul firmei egipteanului, iar Arsenie nu voia sa plateasca el pentru ele, Ahmed Helaly a convins-o pe sotia lui sa completeze niste facturi in fals, a caror valoare totala era 395.900 lei, care consfinteau ca SC Layla a cumparat tractoarele de la SC Selma Trade 2006. Dupa emiterea facturilor, Arsenie a platit firmei egipteanului suma solicitata, crezând ca tractoarele sunt acum ale lui. Nici egipteanul, nici partenerul lui român nu au stat degeaba si au transferat banii in conturile lor personale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Gardianul
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016