Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Inovator!
sistem de etichetare pentru alimentele congelate, prin care se poate detecta prospeţimea acestora


O echipă de cercetători şi chimişti a pus la punct un sistem de etichetare pentru alimentele congelate, prin care se poate detecta prospeţimea acestora. Mai exact, etichetele vor avea un cod de bare aproape invizibil care se face roşu atunci când produsul respectiv nu mai este proaspăt. Dezvoltarea acestui sistem de etichetare a fost sponsorizată de un grup de companii din domeniul alimentar, care vor să-i ajute atât pe consumatori cât şi pe retaileri să fie cât mai informaţi cu privire la calitatea produselor, dar totodată să permită şi un control mai riguros al pieţei şi al lanţului de distribuţie.

„Citirea” prospeţimii şi introducerea unor indicatori de temperatură sunt două componente esenţiale ale „etichetării inteligente”, la care lucrează specialişti din mai multe state. Aceştia vor să găsească formula cea mai bună, dar care să nu presupună costuri suplimentare prea mari pentru producători. Măsurile luate la acest capitol sunt mult mai importante acum, când scăderea producţiei şi incapacitatea unor ţări de a-şi hrăni corespunzător populaţia sunt două dintre cele mai grave consecinţe ale crizei, la nivel mondial.

Specialiştii spun că un control mai riguros al pieţei va evita distrugerea unor cantităţi importante de alimente, care fie nu au fost depozitate corespunzător, fie sunt periculoase tocmai pentru că nu pot fi determinate data de producţie şi gradul de prospeţime.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Gandul
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016