Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

INTERLACTA 2010 debutează cu activităţi dedicate celor mici


Copiii de toate vîrstele au noi motive de distracţie în această săptămînă dedicată exclusiv lor. Tetra Pak şi Asociaţia Patronală Română din Industria Laptelui (APRIL) vor organiza mai multe activităţi şi concursuri educative pentru copiii din Braşov, în cadrul Expo-conferinţei Internaţionale în Industria Laptelui INTERLACTA 2010, pentru a marca Ziua Mondială a Laptelui şi Ziua Mondială a Mediului.
INTERLACTA 2010, eveniment derulat de joi pînă sîmbătă la Hotel Aro Palace din Braşov, este unicul eveniment anual din România dedicat exclusiv sectorului laptelui. În acest an, pentru prima oară, INTERLACTA îşi deschide porţile către publicul larg şi aduce în premieră la Braşov o fabrică de lapte gonflabilă, concurs de mustăţi de lapte, teatru de păpuşi şi alte competiţii adresate copiilor. Majoritatea premiilor sînt produse lactate ambalate, dar şi obiecte realizate prin reciclarea cutiilor de lapte.


Sărbătoarea laptelui şi a mediului, va conţine o serie de manifestări pentru a exemplifica beneficiile laptelui ambalat igienic pentru o alimentaţie echilibrată în familie, iar Tetra Pak şi APRIL vor organiza mai multe seminarii despre „Beneficiile consumului de lapte pentru o nutriţie sănătoasă“, în cadrul cărora copii vor afla „Povestea laptelui”, vor avea ocazia să devină picături de lapte UHT şi să facă o călătorie itinerantă prin fabrica de lapte gonflabilă din Piaţa Sfatului.

De asemenea, de astăzi pînă vineri, se va derula concursul „Cine astăzi reciclează, mîine sprinten pedalează”, care încurajează copiii cu vîrste pînă la 15 ani să recicleze cutii de lapte, participînd astfel la eforturile de protecţie a mediului. Premiile, constînd în cutii de lapte, jucării şi 10 biciclete, vor fi acordate, vineri, la ora 16.30, în urma unei trageri la sorţi în prezenţa primarului municipiului Braşov, George Scripcaru, şi inspectorului şcolar Dănuţ Bălan. În plus, Tetra Pak va pune la dispoziţia copiilor Fabrica de Lapte gonflabilă, în care copiii vor avea posibilitatea de a învăţa practic cum laptele devine sigur pentru consum, prin tratament termic şi ambalare aseptică.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Pentru a aduce în atenţia adulţilor şi copiilor importanţa aportului zilnic de lapte la o alimentaţie sănătoasă, România a aderat la comunitatea internaţională Ziua Mondială a Laptelui, înfiinţată încă din anul 2001, alături de alte ţări precum Norvegia, Suedia sau Germania. În ţara noastră, 1 din 3 femei şi 1 din 5 bărbaţi suferă o fractură din cauza osteoporozei pe parcursul vieţii, iar numărul de persoane afectate este prevăzut a creşte de 2 pînă la 3 ori în următorii ani.
În România, începînd cu 2004, Tetra Pak s-a implicat în activităţi de educaţie pentru reciclare şi colectare selectivă în peste 300 de şcoli .

La nivel mondial, în 2009 au fost reciclate 27 de miliarde cutii Tetra Pak, datorită investiţiei în educaţie civică şi a implicării partenerilor de proiect: primarii, organizaţii de recuperare a ambalajelor post-consum şi fabrici de hîrtie.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016