Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Investitii de 1,5 milioane de euro intr-o fabrica de lactate in Maramures


Firma Avi Seb Impex a investit aproximativ 1,5 milioane de euro in constructia si dotarea unei fabrici de lapte si derivate. Fabrica este amplasata in comuna Coplanic Manastiur, situata la 55 km nord-est de municipiul Baia Mare, transmite Agerpres.
Produsele fabricii, avand marca Milapo, au fost lansate pe piata locala, dar si in principalele orase din Transilvania.

Directorul fabricii de lapte, Nelu Sovre, a precizat ca investitia a demarat in anul 2007 cu ajutorul unui fond Phare, iar utilajele si tehnologia de prelucrare a laptelui si produselor derivate au fost importate din Belgia. "Fabrica a fost construita si dotata dupa normativele europene in domeniu, fapt ce ne asigura producerea unor bunuri de calitate superioara. Avem un dezavantaj in comparatie cu alti producatori de pe piata nationala acela ca laptele, smantana, iaurtul, laptele batut, sana si iaurturile nu contin conservanti care sa le prelungeasca timpul de asteptare pe raftul magazinelor. Am preferat sa iesim pe piata cu produse lactate care sa fie cat mai aproape de conceptual produsului natural asa cum e achizitionat de la tarani, doar ca trebuie sa-l prelucram si pregatim pentru a putea fi comercializat. Pe langa produsele clasice am reusit sa introducem in fabricatie cascavalul si telemeaua de vaca sau bivolita, branza de burduf afumata si lapte cu cacao. Suntem constienti ca majoritatea clientilor inca nu apreciaza produsele naturale fara conservanti, dar cred ca in timp o sa reusim sa ne impunem pe piata romaneasca tocmai prin calitatea produselor naturale", a spus directorul fabricii de lapte din comuna Coplanic Manastiur.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Laptele este colectat de la taranii din Lapusul Romanesc, Ungureni, Copalnic Manastiur, Grosi si Rogoz. Fabrica a reusit sa-si desfaca produsele in magazinele din Baia Mare, Satu Mare, Arad, Deva siBucuresti. Are puncte de lucru in Baia Mare, Targu Lapus si Bucuresti, iar in urmatoarele luni va incerca sa-si promoveze produsele lactate in majoritatea oraselor transilvane.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016