Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Jidvei: Cu calitatea mergem in fata

jidvei-cu-calitatea-mergem-in-fata

Productia de vin in 2013 a inregistrat un record, cu peste cinci milioane de hectolitri adunate in cramele din Romania. La asemenea cifre si producatorii au inregistrat succcese. Unul dintre reprezentantii Jidvei, cel mai mare producator de vinuri din zona Transilvaniei, a vorbit intr-un interviu despre rezultatele excelente obtinute anul trecut.


 “Anul 2013 a fost ca si anul 2013, un an de mari succese pentru vinurile Jidvei. Suntem de altfel multumiti, si de ce sa nu recunoastem mandri de ce am realizat. La marile competitii mondiale, precum ar fi Mundus Vini, in Germania, am obtinut aur, argint. Apoi la marea competitie de la Hong Kong, de asemenea am mers cu sase vinuri, sase medalii, trei de aur, trei de argint. De asemenea la concursul din Japonia de la Tokio, ca de altfel in toata Europa”, a declarat Ioan Buia, directorul si oenologul sef al complexului de vinificatie, intr-un interviu acordat emisiunii Romania Agricola.

Daca pana anii trecuti vinul de Jidvei era considerat regele vinurilor albe din Romania, iata ca specialistii oenologi ai podgoriilor transilvanene isi demonstreaza priceperea si la vinurile roze.
“Vinurile roze au fost anul trecut participante la Concursul National Bucuresti 2013, un concurs de o mare exigenta si o mare finete, unde cele doua vinuri roze, Nec si respectiv, Mysterium au fost apreciate cu medalie de argint. Aceasta ne face sa credem ca intre-adevar am intrat in competitie si ne aflam pe un loc bun. De asemenea la Roze du Monde am obtinut doua medalii de argint”, a declarat Buia.

Vinurile Jidvei par sa castige din ce in ce mai mult teren si pe segmental spumantelor, unde au castigat o serie de medalii internationale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
“Niciodata nu spun ca vinul companiei mele este cel mai bun, dar aici trebuie sa spun ca este cel mai bun din tara, fara drept de apel. Pentru ca a fost premiat la marile competitii nationale, dar si internationale. La Viena a fost premiat Romantine Extrabrut. Anul trecut, la Mundus Vini, din nou Romantine Extrabrut, dar si Romantine Roze. Romantine brut a fost premiat de asemenea la Tokio. Suntem mandri ca reusim sa avem un produs care sa fie concurent al marilor vinuri frantuzesti.(…) Vinul spumant Jidvei a depasit chiar si cateva sampanii frantuzesti, asa ca putem fi mandri de produsul nostru.

Multitudinea de medalii obtinute si recunoasterea internationala par sa vina ca urmare a filozofiei pe care Jidvei o practica, si anume, “cu calitatea mergem in fata”.
“Noi in zona noastra nu putem face productie mare. Ai multe pierderi la inghet, la seceta. Undeva la 1o tone la hectar ar fi o medie, dar asta in anii exceptionali. O medie pe unitate e undeva pe la 7 500 (n.r .– kilograme) si atunci nu poti sa zici ca faci productie mare, ca sa nu faci calitate. De cand s-a privatizat societatea, domnul Necsulescu ne-a cerut calitate. Vrem calitate, cu calitatea mergem in fata, indiferent ce s-ar intampla, daca ai calitate, stai in fata”, a declarat unul dintre inginerii tehnici Jidvei.

Vinurile de Jidvei sunt prezente in majoritatea tarilor Europene: Anglia, Germania, Olanda, Belgia, Irlanda, Danemarca, Luxemburg, Italia, dar si in tari din Asia si America de Nord.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016