Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Jim Rogers: În 20 de ani, fermierii vor conduce Maseratti


Agricultura este noul „petrol“, insistă analiștii, iar Europa de Est are toate șansele să fie beneficiarul principal al fondurilor de investiții în căutare de plasamente cu risc minim.
Business Magazin titrează: Cum să dai o funcţie de top management pe agricultură. „Sunt convins că terenurile agricole vor fi una dintre cele mai bune investiții ale timpurilor noastre“. Afirma­ția, care pare să fie susținută de interesul recent pe care investitorii îl acordă agriculturii, apar­ține lui Jim Rogers. O legendă între investitori, Rogers a prezis corect explozia prețurilor materiilor prime de la începutul deceniului trecut.

În anii ’70 și ’80 a fost partenerul lui George Soroș în celebrul Quantum Fund, portofoliul său de investiții înregistrând o creștere de 4.200% într‑o perioadă în care indicele S&P 500 a crescut cu doar 47%. Acum Rogers pariază pe agricultură, considerând că fermierii vor fi în curând mai bogați decât bancherii. „Încă o dată lumea trece printr‑o perioadă în care oamenii care produc lucruri reale vor face bani și nu plimbătorii de hârtii din New York sau Londra.

Dacă aveți cumva MBA‑uri, v‑aș recomanda să vă grăbiți să le schimbați pentru diplome în agricultură. Toți tipii ăia de pe Wall Street care au condus până acum Maserati vor trebui să învețe să conducă taxiuri, iar cei mai deștepți vor învăța să conducă tractoare. Asta pentru că în următorii 20 de ani fermierii vor fi aceia care vor conduce Maseratiurile“, spunea Jim Rogers la un forum financiar de anul trecut.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeşte materialul pe Business Magazin
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016