
Din cei 65 de fermieri tulceni, 40 detin terenuri agricole, iar ceilalti sunt apicultori, cele mai mari sume, respectiv 325.125 lei, urmand sa revina proprietarilor de terenuri agricole aflate in conversie pentru agricultura ecologica.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Fermierii care fac agricultura ecologica vor beneficia in acest an de o subventie echivalenta cu 50% din valoarea taxei de inspectie si certificare, dar nu mai mult de 900 de lei, precum si de un sprijin financiar care poate ajunge la 700 de lei pe hectar, dar pentru nu mai mult de 20 de hectare.
De asemenea, producatorii de miere ecologica vor primi 75 de lei pentru fiecare familie certificata de albine, in limita a 50 de familii de albine fiecare.
'In judetul Tulcea exista circa 118 fermieri implicati in agricultura ecologica, iar ei mai au timp doar pana la finele acestei saptamani sa isi depuna dosarele pentru acordarea primelor ajutoare oferite de stat in acest domeniu', a precizat responsabilul pe probleme de agricultura ecologica din DADR, Mioara Ailoaie.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News