Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Jurnalul National: Un targ dulce ca mierea
La început de februarie, Câmpina a devenit mai dulce. Şi asta pentru că, timp de două zile (6-7 februarie), oraşul a găzduit cea de-a cincea ediţie a Târgului Mierii, un eveniment devenit deja tradiţie.
Organizat de Asociaţia Apicolă Valea Prahovei şi Primăria Municipiului Câmpina, târgul a fost un bun prilej de întâlnire a producătorilor sosiţi din întreaga ţară. Au fost prezentate ustensile şi utilaje necesare apicultorilor, echipamente de protecţie, stupi (inclusiv ineditul stup "strămoşesc"). S-au împărtăşit experienţe, s-au spus poveşti şi, cine ştie, poate au fost descoperite noi pasiuni.
Miere "sinceră"
Dar cel mai mult s-au bucurat cei care au trecut pragul târgului pentru a gusta sau cumpăra diverse sortimente de miere. Oferta a fost mai mult decât atractivă, în condiţiile în care apicultorii au venit la târg cu miere "sinceră", după cum spunea Constantin Bazga, un pasionat stupar. Cu alte cuvinte miere naturală, fără nici un adaos artificial. În afară de popularele sortimente de miere de salcâm, de tei sau polifloră, apicultorii au adus miere de flori de baltă, rapiţă, zmeur, fructe de pădure, mană, sânziene, muştar, un semn clar care arată că în materie de miere gusturile românilor au început să se diversifice.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Jurnalul National
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura