La început de februarie, Câmpina a devenit mai dulce. Şi asta pentru că, timp de două zile (6-7 februarie), oraşul a găzduit cea de-a cincea ediţie a Târgului Mierii, un eveniment devenit deja tradiţie.
Organizat de Asociaţia Apicolă Valea Prahovei şi Primăria Municipiului Câmpina, târgul a fost un bun prilej de întâlnire a producătorilor sosiţi din întreaga ţară. Au fost prezentate ustensile şi utilaje necesare apicultorilor, echipamente de protecţie, stupi (inclusiv ineditul stup "strămoşesc"). S-au împărtăşit experienţe, s-au spus poveşti şi, cine ştie, poate au fost descoperite noi pasiuni.
Miere "sinceră"
Dar cel mai mult s-au bucurat cei care au trecut pragul târgului pentru a gusta sau cumpăra diverse sortimente de miere. Oferta a fost mai mult decât atractivă, în condiţiile în care apicultorii au venit la târg cu miere "sinceră", după cum spunea Constantin Bazga, un pasionat stupar. Cu alte cuvinte miere naturală, fără nici un adaos artificial. În afară de popularele sortimente de miere de salcâm, de tei sau polifloră, apicultorii au adus miere de flori de baltă, rapiţă, zmeur, fructe de pădure, mană, sânziene, muştar, un semn clar care arată că în materie de miere gusturile românilor au început să se diversifice.
Citeste mai mult in Jurnalul National
Organizat de Asociaţia Apicolă Valea Prahovei şi Primăria Municipiului Câmpina, târgul a fost un bun prilej de întâlnire a producătorilor sosiţi din întreaga ţară. Au fost prezentate ustensile şi utilaje necesare apicultorilor, echipamente de protecţie, stupi (inclusiv ineditul stup "strămoşesc"). S-au împărtăşit experienţe, s-au spus poveşti şi, cine ştie, poate au fost descoperite noi pasiuni.
Miere "sinceră"
Dar cel mai mult s-au bucurat cei care au trecut pragul târgului pentru a gusta sau cumpăra diverse sortimente de miere. Oferta a fost mai mult decât atractivă, în condiţiile în care apicultorii au venit la târg cu miere "sinceră", după cum spunea Constantin Bazga, un pasionat stupar. Cu alte cuvinte miere naturală, fără nici un adaos artificial. În afară de popularele sortimente de miere de salcâm, de tei sau polifloră, apicultorii au adus miere de flori de baltă, rapiţă, zmeur, fructe de pădure, mană, sânziene, muştar, un semn clar care arată că în materie de miere gusturile românilor au început să se diversifice.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Jurnalul National
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News