Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

KWS a publicat catalogul hibrizilor de porumb 2011


KWS a publicat noul catalog 2011 al hibrizilor KWS. Între cei 22 de hibrizi de porumb prezentaţi, editorii RECOLTA au remarcat şi anul acesta prezenţa hibrizilor recomandaţi de companie pentru însilozare. Compania este, de altfel, liderul european pe segmentul porumb-siloz.
„În portofoliul hibrizilor de porumb există un număr mare de hibrizi cu pretabilitate pentru siloz, însă principala noastră recomandare se leagă de numele următorilor hibrizi: Mikado, Kitty, Stanza, Kalvados, KWS 1394 și Marcello”, spun reprezentanţii KWS.

Silozul din porumb este un furaj deosebit de valoros și ieftin datorită producţiilor mari ce se pot obţine. Folosit în alimentaţia rumegătoarelor și, în special, a bovinelor, contribuie substanţial prin valoarea sa energetică ridicată la sporirea și ieftinirea producţiei de carne și lapte.

Calitatea silozului depinde, în primul rând, de calităţile masei verzi și de reușita însilozării. Principalele însușiri ale porumbului KWS pentru siloz sunt:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

  • nivelul excelent al producţiei totale
  • procentul mare de substanţă uscată și de știuleţi
  • proporţia foarte bună de știuleţi în totalul de masă verde
  • digestibilitatea foarte bună a materiei organice din
  • masa verde însilozată

catalog_porumb_2011
„Experienţa ne-a arătat că este mult mai mult potenţial în plante decât ne așteptam iar competiţia este în continuă creștere. Acesta este principalul motiv pentru care activitatea KWS de cercetare și ameliorare este extrem de intensă de la an la an atât pe plan european dar mai ales local, această activitate având la bază obiective inovative orientate pe genetică de înaltă calitate. Alegerea până acum de către dumneavoastră - fermierii din România - a hibrizilor și soiurilor noastre este dovada încrederii în produsele, echipa și brandul KWS ceea ce a dus la consolidarea poziţiei noastre în rândul primelor trei mari companii pe piaţa locală și situarea a multora dintre produsele noastre în topul celor mai performante - KWS vă mulţumește!” a declarat Doriana Niţu, country manager al KWS în România.

KWS este prezent în Romania din 1993 cand a introdus primele testari ale hibrizilor săi. În 1995 a demarat prima promovare a soiurilor de rapiţă şi a hibrizilor de porumb continuând cu activitatea de comercializare a lor. Din 2002, KWS s-a implicat în producerea de sămânţă hibridă la porumb şi floarea soarelui, înfiintând în acelaşi an şi KWS SEMINTE SRL - subsidiara Grupului german în România. Ca şi cota de piaţă, KWS este poziţionată pe locul 2 pe piaţa seminţelor din România, între companiile multinaţionale ce activează în acest domeniu (conform Raportului Kleffmann 2005).

KWS SEMINTE a demonstrat prin calitatea produselor şi profesionalismul echipei sale, că este un jucator de piaţă inovator şi puternic, capabil să ofere parteneriate de lungă durată cu fermierii români. Rezultatele obţinute în loturile demonstrative şi culturile comerciale au dovedit adaptabilitatea materialului genetic creat de KWS şi potenţialul economic ridicat la toate cele 4 produse oferite: sfeclă de zahăr, floarea - soarelui, porumb şi rapiţă.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016