Sucevenii nu se înghesuie să cumpere legume de sezon în postul Paştelui, deşi preţurile au scăzut cu 30% faţă de începutul lunii martie. ,,Rămânem cu marfa pe tarabă. Între orele 7.00 şi 9.00 practic stăm degeaba, avem foarte puţini clienţi”, spune Dan Hulboacă, din satul Bursuceni.
Deşi comercianţii au lăsat din preţ după două săptămâni de vânzări slabe, clienţii continuă să rămână puţini. O legătură de ridichi a ajuns la preţul de 1,5 lei, iar salata, ceapa şi spanacul se vând cu un leu. Verdeţurile sunt şi mai ieftine, 0,5 lei legătura de pătrunjel, mărar, ceapă, leurdă sau lobodă.
Vânzătorii cred că oamenii nu mai postesc. „Postesc doi-trei pensionari. Cine cumpără ia de poftă”, afirmă Dan Hulboacă. Un vânzător de legume are în jur de 30 de clienţi în jurul prânzului, după care piaţa rămâne goală.
Citeste mai mult in Adevarul
Deşi comercianţii au lăsat din preţ după două săptămâni de vânzări slabe, clienţii continuă să rămână puţini. O legătură de ridichi a ajuns la preţul de 1,5 lei, iar salata, ceapa şi spanacul se vând cu un leu. Verdeţurile sunt şi mai ieftine, 0,5 lei legătura de pătrunjel, mărar, ceapă, leurdă sau lobodă.
Vânzătorii cred că oamenii nu mai postesc. „Postesc doi-trei pensionari. Cine cumpără ia de poftă”, afirmă Dan Hulboacă. Un vânzător de legume are în jur de 30 de clienţi în jurul prânzului, după care piaţa rămâne goală.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Adevarul
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News