Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Laptele obtinut in judetul Suceava este conform

Furajele animalelor si laptele obtinut de la fermele din judetul Suceava sunt conforme si nu s-a depistat prezenta aflatoxinelor. Acesta este rezultatul analizelor efectuate de catre reprezentantii teritoriali ai ANSVSA, in cadrul campaniei nationale de testare in industria laptelui.
Judetul Suceava are cel mai mare numar de ferme de vaci de lapte din tara si proceseaza, zilnic, in perioada de iarna 250.000 de litri de lapte si 500.000 de litri de lapte in perioada primavara-vara.
Directorul DSVSA Suceava, Octavian Ilisoi, a declarat pentru Mediafax ca a dispus, saptamana trecuta, constituirea unei echipe formate din medici veterinari oficiali din cadrul Biroului Siguranta Alimentelor de Origine Animala, care sa faca verificari oficiale cu privire la modul in care operatorii alimentari din sectorul laptelui implementeaza prevederile Regulamentului (CE) nr. 1881/2006 de stabilire a nivelurilor maxime pentru anumiti contaminanti din produsele alimentare, cu referire in special la aflatoxina M1 din lapte crud si lapte pasteurizat, destinat procesarii ulterioare, in vedererea obtinerii de produse lactate.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
valabila 48h
El a spus ca echipa a facut controale tematice in domeniile productiei, colectarii, procesarii si comercializarii laptelui crud prin intermediul automatelor si au fost prelevate probe de lapte crud, din fermele de vaci de lapte, centrele de colectare si automatelor pentru vanzarea directa a laptelui crud catre consumatorul final, precum si probe de lapte pasteurizat, destinat procesarii ulterioare, in vedererea obtinerii de produse lactate de la unitatile de procesare a laptelui autorizate sanitar veterinar.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi