Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Livada "La Moşie" a planificat investitii de 2 milioane euro

Tags: la mosie

Ferma pomicolă "La Moşie" şi-a planificat investiţii de circa 2 milioane euro, în 2010, şi o producţie totală de fructe de 1.200 tone pe an, a declarat, ieri, directorul general al Grupului de firme Romstrade, Gheorghe Răcaru, agenţiei NewsIn.
"Anul trecut a fost primul an de producţie şi nu putem să vorbim de cifra de afaceri. În 2010, estimăm ca aproximativ 1,5- 2 milioane de euro să fie alocaţi pentru investiţii în ferma pomicolă" a declarat Răcaru.
Directorul general al grupului estimează că în 2010 producţia de fructe va creşte de la 1.000 de tone în 2009 la 1.200 tone. Astfel, domnia sa consideră că pe piaţă vor fi distribuite 60 tone de cireşe, 20 tone de zmeură, o creştere la piersici de 18-20 tone, iar la mere şi pere 1.000 de tone.
"Suntem deschişi la orice lanţ de magazine ca să promovăm produsele noastre, dar, menţionez, numai în România. Avem un depozit la Adunaţii Copăceni, pentru conservarea fructelor, care sunt păstrate proaspete printr-o atmos-feră controlată. Adică, se scoate oxigenul din încăpere şi rămâne mai mult bioxid de carbon. Este cel mai ecologic mod de conservare a fructelor, acestea păstrându-şi proprietăţile" a precizat Răcaru.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Grupul de firme cu capital românesc, Romstrade a investit peste şapte milioane euro în ferma pomicolă ce se întinde pe o suprafaţă de circa 100 hectare, în comuna Adunaţii Copăceni, investiţia fiind realizată în totalitate din surse proprii.
Directorul general al grupului a mai spus că intenţionează să extindă ferma pomicolă, în viitor, pe alte circa 20-30 de hectare, care sunt momentan parţial achiziţionate, pe care holdingul va introduce legumicultură şi cultură de plante tehnice, destinate în special industriei farmaceutice şi cosmeticelor. De asemenea, activitatea va fi extinsă şi prin introducerea segmentelelor de procesare şi cercetare.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016