Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR va plati cotizatiile federatiilor agricole care vor reprezenta Romania la nivel european

madr-va-plati-cotizatiile-federatiilor-agricole-care-vor-reprezenta-romania-la-nivel-european

Pe langa plata cotizatiilor, federatiilor din sectorul agricol si agroalimentar le vor fi platite, tot de la bugetul de stat, si serviciile lingvistice.


Deputatii au votat la finele lunii trecute, in unanimitate, legea prin care federatiile agricole vor primi bani de la buget pentru a reprezenta agricultura romaneasca la Bruxelles.  Desi este cunoscuta ca „Legea Copa-Cogeca”, conform actului normativ, Ministerul Agriculturii va plati cotizatiile federatiilor romanesti care vor sa adere atat la Copa-Cogeca, cat si la alte organizatii recunoscute la nivel european.
 
Pe langa plata cotizatiilor, federatiilor din sectorul agricol si agroalimentar le vor fi platite, tot de la bugetul de stat, si serviciile lingvistice.
Potrivit legii, beneficiarii vor fi organizatiile profesionale/interprofesionale constituite la nivel national, reprezentate in organizatiile de profil din cadrul Uniunii Europene si/sau organizatii stabilite ca facand parte din Grupurile de Dialog Civil ale  Comisiei Europene pentru Agricultura.

„Pentru ca legislatia europeana de interes pentru agricultura romaneasca este intr-o consecventa schimbare, participarea la discutii a ONG-urilor din agricultura are un impact pozitiv la nivelul decizional al UE si permite impartasirea intereselor agricultorilor romani cu ale tuturor celorlalţi agricultori europeni din perspectiva interesului national sustinut de ONG-urile din Romania. Se are in vedere rolul activ evident al participarii ONG-urilor in procesul de adoptare a deciziilor la nivelul UE cu impact direct asupra economiei nationale”, se arata in expunerea de motive.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h


Valoarea cotizatiilor si plafonul in limita caruia se deconteaza serviciile lingvistice, procedura de acordare, verificare si control, se aproba in termen de 30 zile de la intrarea in vigoare a legii prin hotarare a Guvernului, la propunerea Ministerului Agriculturii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016