Prin intermediul magazinului, patronul vindea carne fără documente de la animale sacrificate la el acasă, în condiţii improprii
Ieri, poliţiştii din Adjud s-au sesizat din oficiu despre faptul că la locuinţa unui administrator al unei societăţi comerciale din Adjud sunt sacrificate animale în condiţii improprii.
În cursul serii, în faţa magazinului alimentar al patronului din Adjud, magazin specializat în comercializarea produselor din carne, a oprit o autoutilitară în care se aflau tranşaţi doi viţei şi un porc, fără documente de provenienţă.
Verificările au fost extinse cu participarea reprezentanţilor Gărzii Financiare şi Direcţiei Sanitar Veterinare şi Siguranţa Alimentelor, ocazie cu care s-a dispus confiscarea şi distrugerea prin incinerare a întregii cantităţi de carne, respectiv 168 kg carcasă vită şi 80 kg carcasă porc, constatându-se că nu este bună consumului uman din moment ce a fost depozitată în condiţii insalubre, informeaza adevarul.
Ieri, poliţiştii din Adjud s-au sesizat din oficiu despre faptul că la locuinţa unui administrator al unei societăţi comerciale din Adjud sunt sacrificate animale în condiţii improprii.
În cursul serii, în faţa magazinului alimentar al patronului din Adjud, magazin specializat în comercializarea produselor din carne, a oprit o autoutilitară în care se aflau tranşaţi doi viţei şi un porc, fără documente de provenienţă.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Verificările au fost extinse cu participarea reprezentanţilor Gărzii Financiare şi Direcţiei Sanitar Veterinare şi Siguranţa Alimentelor, ocazie cu care s-a dispus confiscarea şi distrugerea prin incinerare a întregii cantităţi de carne, respectiv 168 kg carcasă vită şi 80 kg carcasă porc, constatându-se că nu este bună consumului uman din moment ce a fost depozitată în condiţii insalubre, informeaza adevarul.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News