Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mai multi bani pentru tinerii fermieri, din iunie 2014

mai-multi-bani-pentru-tinerii-fermieri-din-iunie-2014

Potrivit comisarului european pentru agricultura, Dacian Ciolos, beneficiarii masurii de sprijin a tinerilor fermieri vor primi mai multi bani in primii cinci ani. Tinerii fermieri sunt asteptati cu proiecte dupa luna iunie 2014.


"Alaturi de masurile din Programul de Dezvoltare Rurala venim cu aceasta noutate si de crestere a platilor directe in primii cinci ani dupa instalare pentru ca am constatat si cand eram la minister ca pe tinerii fermieri este o presiune financiara mare in primii ani de la instalare, cand trebuie sa ia credite de la banca, cand nu prea au cu ce garanta, cu tot sprijinul obtinut de la fondul de garantare, cand bancile se uita dupa un venit sigur cat de cat. Stiti cat de sigur poate sa fie un venit in agricultura si atunci platile directe pot sa fie un instrument care sa faciliteze pentru tinerii fermieri accesul la credite, alaturi de acea prima de instalare din Programul de Dezvoltare Rurala', a spus Dacian Ciolos, in cadrul seminarului cu tema 'Viitoarea Politica Agricola Comuna: oportunitati si prioritati pentru Romania", a precizat Dacian Ciolos, la un seminar de specialitate.

Cei interesati vor putea sa depuna dosarele de abia din a doua jumatate a anului urmator.

Ministerul Agriculturii, Daniel Constantin, prezent si el la seminar, a explicat ca termenul de prezentare a masurii este ianuarie 2014, urmand ca dupa sase luni sa fie deschisa si sesiunea de primire a proiectelor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Pe actualul program toate fondurile trebuie contractate pana la sfarsitul acestui an si nu vor mai fi sesiuni de depuneri de proiecte. Nu as vrea sa creez asteptari si sa spun ca incepand de la 1 ianuarie 2014 se pot depune proiecte pentru ca, in prezent, toate statele lucreaza la elaborarea noului PNDR 2014-2020. Termenul pe care il avem este luna ianuarie 2014 pentru prezentarea programului, dupa care incepem discutiile si negociem programul, iar pana la jumatatea anului viitor il vom agrea cu Comisia Europeana. Asta inseamna ca cel mai devreme se pot depune proiecte din a doua jumatate a anului 2014", a explicat ministrul.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016