Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Majorare de capital la Comcereal Constanta


Compania "Comcereal" Constanţa îşi va majora capitalul social cu 14,2 milioane de lei, sub valoarea estimată iniţial, de 16,3 milioane de lei. Valoarea capitalului social va ajunge astfel la 20,09 milioane de lei, după ce acţionarii au subscris 5,676 milioane de acţiuni din cele 6,5 milioane de titluri emise de companie în vederea majorării capitalului social.
Titlurile nesubscrise vor fi anulate, se arată într-un comunicat al companiei către Bursa de Valori Bucureşti.

Majorarea capitalului se face prin conversia unor creanţe de către acţionarul majoritar, compania elveţiană de comerţ cu cereale şi îngrăşăminte chimice Ameropa Holding, şi prin aport în numerar al unor acţionari persoane fizice. Ameropa Holding a subscris 5,675 milioane de titluri.

Firma constănţeană a încheiat primul trimestru cu un profit net de 1,34 milioane de lei, după ce în perioada similară a anului trecut obţinuse un câştig net de 492.000 de lei, în timp ce afacerile companiei au scăzut de 2,6 ori, la 23,99 milioane lei (5,8 milioane de euro).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Acţionarul majoritar al companiei este firma elveţiană de comerţ cu cereale şi îngrăşăminte chimice Ameropa Holding, care deţine 86,69% din titluri. În acţionariat se regăseşte şi Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, cu 3,61% din acţiuni.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016