Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Maramureşul sărbătoreşte Ziua Grâului


Astăzi, in localitatea Viile Apei, va avea loc a 5-a editie a sarbatorii “Ziua graului”. Evenimentul incepe la ora 10.30, la proprietatile tanarului fermier Vasile Carabat. Actiunea este organizata in colaborare cu firma austriaca Probstdorfer, specializata in producerea graului.
La Viile Apei vor fi prezenti fermieri din judetele Maramures si Satu Mare, reprezentantii firmei vieneze Ernest Grossvercher, Valentin Secuiu si Mihai Berca. Coordonatorul intregii activitati este fostul director al Directiei Agricole Maramures, Anton Rohian. Vasile Carabat va populariza soiurile de grau austriece in nord-vestul tarii, unde in scurt timp va fi viitorul graului din aceasta zona. De la aceasta actiune nu vor lipsi reprezentantii statiunilor de cercetare din Satu Mare si Cluj, precum si specialisti in domeniu. Vor fi prezentate soiuri de grau, tehnologii de lucru, loturi semincere si demonstrative.

Joi, în comuna bihoreană Diosig a fost organizat un eveniment similar. Au participat peste 250 de fermieri din Bihor, Satu Mare, dar şi din Ungaria. Aceştia au vizitat loturile cultivate de Agroind Cauaceu, companie care a organizat evenimentul alături de Promat Tăşnad şi Agrotex Carei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Cele trei firme organizatoare ale evenimentului sunt, de fapt, şi cei mai importanţi furnizori de imput-uri agricole pentru judeţele Bihor şi Satu Mare: seminţe, îngrăşăminte, erbicide, piese de schimb, utilaje agricole.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton