Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Marea Britanie caută 50 de muncitori în agricultură - AJOFM Mehedinti


Cei care doresc să muncească în agricultură în străinătate au la dispoziţie 50 de locuri de muncă în Marea Britanie, în regiunea East of England, la recoltarea legumelor şi a salatei, informeaza RECOLTA.EU

Una dintre cerinţele angajatorilor este experienţa, iar candidatii trebuie sa cunoasca limba engleza la un nivel minim (sa poarte o conversatie, sa inteleaga ce li se da de lucru). Persoanele interesate trebuie sa-si pregateasca un Curriculum Vitae (CV) model Europass in limba engleza.
În plus, cei interesaţi trebuie să aibă cazier judiciar curat şi să fie apţi pentru muncă grea în spaţiu neacoperit, haine groase şi încălţăminte pentru perioadele reci.

Durata contractului diferă în funcţie de cultură, intre 3-6 luni, începând din luna aprilie sau mai. Programul de lucru este de opt ore pe zi, 39 de ore pe săptămână, iar salariul este de 5,81 lire brut pe oră (plata se face săptămânal în cont bancar).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, se asigură cazare în dormitoare de 6-12 persoane, separat pentru femei şi bărbaţi, contra sumei de 31,57 lire pe săptămână, bucătărie la comun.

Informaţii suplimentare pot fi obtinute de la AJOFM Mehedinti, Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, etaj 2, camera 30 (consilierul Eures).
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016