Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mediafax Talks about Romanian Agriculture pune în discuţie soluţiile de redresare a agriculturii

Strategiile de transformare a agriculturii României într-unul din motoarele de creştere a economiei vor fi dezbătute, marţi, 22 septembrie, de reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii şi ai producătorilor agricoli la conferinţa Mediafax Talks about Romanian Agriculture.

Evenimentul organizat de Mediafax, cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România, va avea loc de la ora 10.00, la Hotel Howard Johnson (Sala Iridium).


Conferinţa îi are ca speakeri pe:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Liviu Harbuz - secretar de stat în Ministerul Agriculturii,
Dacian Cioloş - fost ministru al Agriculturii,
Daniel Constantin - directorul general al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură,
Valeriu Tabără - preşedintele Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaţilor,
Costică Măcelaru - preşedintele Asociaţiei Producătorilor Agricoli Brăila,
Ştefan Poenaru - preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România,
Sorin Minea - preşedintele Romalimenta.
Ludmila Gorea - Key Account Manager la Certasig.

Mediafax Talks about Romanian Agriculture va aduce în dezbatere principalele probleme cu care se confruntă agricultorii, programele co-finanţate de Uniunea Europeană şi de statul român pentru dezvoltarea rurală, precum şi rolul asigurărilor în agricultură.

Participanţii vor analiza potenţialul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, prin care se pot contracta anul acesta proiecte în valoare de circa trei miliarde de euro, de a rezolva problema fragmentării agriculturii.

De asemenea, cei prezenţi vor evalua preţul real al grâului în acest an, în condiţiile unei recolte de aproximativ 5,2 milioane de tone pe ţară, mai redusă cu circa 20% faţă de 2008, şi vor analiza modalităţile prin care România se poate transforma dintr-o ţară importatoare în una de exportatoare de produse agroalimentare.

Soluţiile statului la problema irigaţiilor, strategiile de creştere a productivităţii în agricultură, concurenţa făcută produselor româneşti de cele importate, promovarea programelor de finanţare agricolă, potenţialul României în agricultura ecologică şi rolul asigurărilor de instrument de dezvoltare a agriculturii sunt celelalte teme de dezbatere ale conferinţei.

Mediafax Talks about Romanian Agriculture va reuni reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, producători şi procesatori, reprezentanţi ai băncilor, societăţilor de leasing şi de asigurări, consultanţi şi importatori de maşini şi utilaje agricole.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016