Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Medicii veterinari, perfecţionaţi cu fonduri europene


Colegiul Medicilor Veterinari din România, cea mai importantă organizaţie profesională în domeniul medicinei veterinare, investeşte 10,23 milioane de lei în proiectul „Perfecţionarea resurselor umane din medicina veterinară“, cofinanţat din Fondul Social European prin POSDRU.
Proiectul vizează crearea unui serviciu online integrat, de agregare a obiectivelor „dezvoltarea sistemului de formare continuă“ şi asigurarea calităţii în formare“ pentru practica medical-veterinară prin pregătiri profesionale actualizate, de calitate şi racordate la evoluţiile europene ale domeniului către medicii veterinari.

Grupul-ţintă este format din 1.000 de medici cu practică privată sau publică, din toate regiunile ţării. Valoarea nerambursabilă a proiectului se ridică la 10.232.935 de lei, din care contribuţia bugetului naţional este de 1.534.940 de lei.

Obiectivul proiectului este realizarea unei platforme online privind noile metode de organizare flexibilă a muncii în profesia de medic veterinar. Proiectul „Perfecţionarea resurselor umane din medicina veterinară“, a demarat pe 1 octombrie în coordonarea Colegiul Medicilor Veterinari din România, care îl va derula în parteneriat cu Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, prin Facultatea de Medicină Veterinară şi Siveco România, pe o perioadă de 36 de luni.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Proiectul se integrează în contextul liniilor directoare integrării europene şi de ocupare a forţei de muncă respectând prevederile Strategiei de la Lisabona pentru asigurarea adaptabilităţii angajaţilor la noi tehnologii şi soluţii organizaţionale şi de ocupare, generând, în final, locuri de muncă şi modele de ocupare mai bune. Proiectul e integrat în POS DRU, egalitatea de şanse, inovaţie şi TIC“, se arată într-un comunicat emis duminică de colegiu.

Printre obiectivele acestui proiect se numără creşterea responsabilităţii şi autorităţii participanţilor în îndeplinirea îndatoririlor profesionale, respectarea normelor legale în vigoare pentru asigurarea sănătaţii animalelor, a sănătăţii publice, a protecţiei consumatorului şi a mediului înconjurător şi a păstrării echilibrului ecologic, precum şi atingerea liniilor directoare integrate europene microeconomice şi de ocupare a forţei de muncă.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016