Inspectorii sanitar-veterinari din Mehedinţi au sechestrat aproape 1.200 de conserve de carne de porc în suc propriu, găsite în două depozite din judeţ, după ce au fost informaţi că există posibilitatea să fie contaminate cu dioxină.
Directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare Mehedinţi, Paul Adamescu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că, în urma unei alerte primite de la Direcţia Sanitar Veterinară Olt, în ultimele două săptămâni s-au făcut controale în toate depozitele de carne din Mehedinţi, iar în două depozite de carne au fost găsite 1.177 de conserve de carne din lotul despre care DSV Olt a transmis că există posibilitatea să fie contaminat cu dioxină, carnea fiind importată din Irlanda şi preparată în judeţul Olt.
"În cele două depozite au ajuns din judeţul Olt aproximativ 1.800 de conserve de carne de porc în suc propriu, dar la control au fost găsite doar 1.177, restul de peste 600 fiind deja distribuite pe piaţă. Din informaţiile noastre, au fost vândute direct din depozit şi nu au fost distribuite în magazine. Cele 1.177 de conserve au fost sechestrate, urmând ca producătorul, o firmă din judeţul Olt, să se ocupe de analiza produsului pentru a stabili dacă se confirmă contaminarea cu dioxină", a decalrat Adamescu.
Directorul DSV Mehedinţi a mai precizat că cele 1.800 de conserve preparate în Olt sunt conserve de 300 de grame de carne de porc în suc propriu.
Directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare Mehedinţi, Paul Adamescu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că, în urma unei alerte primite de la Direcţia Sanitar Veterinară Olt, în ultimele două săptămâni s-au făcut controale în toate depozitele de carne din Mehedinţi, iar în două depozite de carne au fost găsite 1.177 de conserve de carne din lotul despre care DSV Olt a transmis că există posibilitatea să fie contaminat cu dioxină, carnea fiind importată din Irlanda şi preparată în judeţul Olt.
"În cele două depozite au ajuns din judeţul Olt aproximativ 1.800 de conserve de carne de porc în suc propriu, dar la control au fost găsite doar 1.177, restul de peste 600 fiind deja distribuite pe piaţă. Din informaţiile noastre, au fost vândute direct din depozit şi nu au fost distribuite în magazine. Cele 1.177 de conserve au fost sechestrate, urmând ca producătorul, o firmă din judeţul Olt, să se ocupe de analiza produsului pentru a stabili dacă se confirmă contaminarea cu dioxină", a decalrat Adamescu.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Directorul DSV Mehedinţi a mai precizat că cele 1.800 de conserve preparate în Olt sunt conserve de 300 de grame de carne de porc în suc propriu.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News