Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mesagerul Hunedorean: Miei micuţi şi puţini de sărbătorile pascale


Crescătorii de oi din Valea Jiului se plâng de iarna prelungită care a făcut ca una din sursele lor de venit de pe urma păstoritului, respectiv comerţul cu miei de Paşti, să fie compromisă. Frigul şi sărbătoarea care cade mai devreme în acest an, la începutul lunii aprilie, n-au dat nici o şansă mieilor să se dezvolte pentru a fi vânduţi, iar dacă în anii trecuţi, înainte de Paşti cu două săptămâni, animalele erau deja arvunite, acum, situaţia se anunţă dezastruoasă.
Ciobanii afirmă că anul acesta vor scoate mai puţini miei la vânzare pentru pieţele din Valea Jiului, faţă de 2009. „Eu am doar câţiva miei deja arvuniţi şi nu mai ies la piaţă cu ei. Anul acesta e devreme Paştele şi cum e frig, n-au apucat să se înzdrăvenească. Sunt micuţi, de câteva kilograme şi nu mai apucă să se facă buni de tăiat. Poate, dacă voi scoate trei-patru pe piaţă. Se zvoneşte că minerii vor primi tichete, ca şi de Crăciun. Dacă nu sunt bani, nu se vinde şi nu vreau să tai degeaba”, spune Ionel Stâmb, proprietar de oi din Petroşani, pentru Mesagerul Hunedorean.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016