
Ei vor putea să-şi vândă produsele direct pe piaţă şi anul viitor, cu condiţia respectării normelor de igienă şi de trasabilitate. Pentru a putea comercializa pe piaţa naţională produsele realizate în gospodăriile proprii - carne, ouă, lapte, peşte şi alte alimente de origine animală, micii producători trebuie să se înregistreze la recent-înfiinţatul Oficiu al produselor tradiţionale şi ecologice.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
ANSVSA a solicitat Ministerului Agriculturii ca la acest oficiu să existe un medic veterinar care să ofere micilor producători toate informaţiile privind normele de igienă şi de trasabilitate pe care trebuie să le respecte, scrie Curentul
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News