
Ei vor putea să-şi vândă produsele direct pe piaţă şi anul viitor, cu condiţia respectării normelor de igienă şi de trasabilitate. Pentru a putea comercializa pe piaţa naţională produsele realizate în gospodăriile proprii - carne, ouă, lapte, peşte şi alte alimente de origine animală, micii producători trebuie să se înregistreze la recent-înfiinţatul Oficiu al produselor tradiţionale şi ecologice.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
ANSVSA a solicitat Ministerului Agriculturii ca la acest oficiu să existe un medic veterinar care să ofere micilor producători toate informaţiile privind normele de igienă şi de trasabilitate pe care trebuie să le respecte, scrie Curentul
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News