Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Microcredite pentru sprijinirea fermelor de familie

microcredite-pentru-sprijinirea-fermelor-de-familie

Un comunicat al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) publicat luni, 12 august, ii informeaza pe potentialii beneficiari ai Programul National de Dezvoltare Rurala asupra unor noi posibilitati de asigurare a cofinantarii private a proiectelor.


Mai precis, se arata in comunicatul APDRP, cei care depun proiecte de investitii pentru infiintarea fermelor de familie in cadrul sesiunii aferente Masurii 121 vor putea asigura cofinantarea investitiei prin accesarea microcreditelor reglementate prin OUG 43/ 2013.

Astfel, in momentul depunerii proiectului, solicitantii de fonduri europene vor semna o declaratie pe propria raspundere privind asigurarea cofinantarii private a acestuia, conform prevederilor deja mentionate in Ghidul Solicitantului. Ulterior, pana la semnarea Contractului de Finantare, solicitantii de fonduri europene nerambursabile vor trebui sa faca dovada existentei cofinantarii, acest lucru putand fi realizat prin accesarea microcreditelor reglementate de OUG 43/ 2013.

Sesiunea de depunere a proiectelor in cadrul acestei masuri se inchide poimaine, 14 august.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


APDRP mai precizeaza ca in acest moment normele metodologice de aplicare ale prevederilor Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 43 din 15 mai 2013 sunt in faza de avizare interministeriala. 
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016