Hunedorenii vor putea gusta miel de Paşti la preţuri „fără concurenţă”. Asta dacă comparăm piaţa mieilor din acest an cu cea de anul trecut. Ciobanii veniţi să vândă în Piaţa Devei spun că pentru prima dată în ultimii 20 de ani riscă să aibă profit zero. „Preţurile de anul trecut nu mai merg. Am cerut 18 lei per kilogram, dar mai mult de 11-12 lei nu am obţinut. Din momentul în care oaia rămâne gestantă până când mielul e bun de tăiat, costul de întreţinere a animalelor trece de 130 de lei”, spune Maria Pop, ciobăniţă la Ilia.
Că vor fi preţuri mici o confirmă şi directorului Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Hunedoara, Marius Lăzărescu. “Din informaţiile pe care le avem, supermarket-urile vor fi pline cu miei din import. Apreciez că pe piaţa hunedoreană cel mai scump miel nu va costa mai mult de 150 de lei”, spune cel intervievat.
pretul mieilor
Citeste mai mult in Adevarul
Că vor fi preţuri mici o confirmă şi directorului Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Hunedoara, Marius Lăzărescu. “Din informaţiile pe care le avem, supermarket-urile vor fi pline cu miei din import. Apreciez că pe piaţa hunedoreană cel mai scump miel nu va costa mai mult de 150 de lei”, spune cel intervievat.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
pretul mieilor
Citeste mai mult in Adevarul
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News