Brasov: În pieţe, se lucrează la amenajarea standurilor speciale pentru comercializare. În Piaţa Dacia au apărut deja primii comercianţi care vând carnea cu 25 de lei kilogramul. Dacă braşovenii nu au intrat încă în febra cumpărăturilor pentru Paşte, comercianţii din pieţe se pregătesc abitir pentru zilele ce urmează. Tarabele sunt pline cu verdeţuri, nucă pentru cozonac, ouă şi alte bunătăţuri, iar în pieţe se fac ultimele pregăturiri pentru amenajarea spaţiilor speciale în care se vor vinde mieii.
Primii miei au apărut deja la vânzare în Piaţa Dacia. „Avem miei de câteva zile. S-au vândut destul de bine, chiar dacă preţul e mai mare comparativ cu anul trecut. Unii oameni vin, se uită şi merg mai departe. Cine îşi doreşte un Paşte tradiţional nu se mai uită la bani", ne-a spus Hajnalka Orban, vânzătoare în Piaţa Dacia.
Citeste mai mult in Adevarul.
Primii miei au apărut deja la vânzare în Piaţa Dacia. „Avem miei de câteva zile. S-au vândut destul de bine, chiar dacă preţul e mai mare comparativ cu anul trecut. Unii oameni vin, se uită şi merg mai departe. Cine îşi doreşte un Paşte tradiţional nu se mai uită la bani", ne-a spus Hajnalka Orban, vânzătoare în Piaţa Dacia.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Adevarul.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News