Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mijloace de transport puse la dispozitia fermierilor pentru a-si depune cererile pentru subventii

mijloace-de-transport-puse-la-dispozitia-fermierilor-pentru-a-si-depune-cererile-pentru-subventii

Acestea vor fi puse ladispozitie de Directiile Agricole Judetene, pentru fermierii aflati in imposibilitatea de a ajunge la sediile APIA.


Pentru buna desfasurare a procesului de depunere a cererilor de plata la nivelul intregii tari, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, a dispus masuri de sprijin din partea Directiilor Agricole Judetene in vederea asigurarii prezentei potentialilor beneficiari la centrele locale si judetene ale APIA.
 
In acest sens, specialistii din cadrul Directiilor Agricole Judetene comunica in permanenta cu fermierii si cu unitatile administrativ teritoriale, fiind repartizati pe localitati, iar acolo unde identifica beneficiari care se afla in imposibilitatea de a ajunge la centrele APIA, vor pune la dispozitie transport pentru a depune cererile si vor acorda suport tehnic pentru completarea acestora, respectandu-se astfel termenul limita de 15 mai 2017.
 
Cererile se depun incepand cu data de 1 martie, iar termenul limita este data de 15 mai, atat reprezentantii APIA cat si seful MADR facand numeroase apeluri la fermieri sa se grabeasca cu depunerea acestor documente, intrucat termenul limita nu va fi prelungit.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


 Concret, cine nu va depune cererea unica pana la 15 mai, va pierde subventia pentru campania 2017, oficialii din MADR fiind hotarati sa efectueze cat mai curand platile.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016