Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministerul a demarat o campanie de infiintare a perdelelor forestiere


Primarii din zona de sud a judetului Vrancea s-au intalnit cu subsecretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Gica Duta, pentru a discuta despre Programul National de Perdele Forestiere. La intalnirea organizata in comuna Vulturu au participat 17 primari, insotiti de alti reprezentanti ai administratiilor locale, potrivit Agerpres.


Subsecretarul de stat a aratat ca realizarea perdelelor forestiere este una dintre prioritatile actualei guvernari, parte a programului prin care se doreste sporirea suprafetei impadurite a Romaniei de la 27,2% pana la 30 %, in urmatorii patru ani. "Aceasta inseamna circa 642 mii hectare de padure in patru ani. In perspectiva anului 2035 se doreste ca suprafata impadurita a Romaniei sa creasca pina la 35-36%, adica un plus de peste doua milioane hectare de padure", a explicat Gica Duta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Acesta a precizat ca impaduririle se pot realiza fie pe terenuri degradate, fie prin realizarea unor perdele forestiere de protectie, benefice pentru agricultura. Subsecretarul de stat a explicat ca realizarea perdelelor forestiere este una dintre solutiile pentru combaterea desertificarii care ameninta cateva judete din Romania si al carei efect a putut fi observat la Dabuleni.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016