Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministerul Agriculturii a primit 700.000 de lei in plus la buget in comisiile reunite


Proiectul de buget al Ministerul Agriculturii Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) a fost avizat de comisiile reunite pe agricultra ale Parlamentului cu trei amendamente care maresc cu 700.000 lei bugetul institutiei, din care 100.000 pentru incinerarea delfinilor esuati, informeaza NewsIn.
Astfel, din cele trei amendamente, primul se refera la sprijinirea proprietarilor de paduri pentru care fost aprobata suma de 300.000 lei. Prin aprobarea celui de-al doilea amendament, 300.000 lei vor fi alocati pentru sprijinirea producatorilor agricoli in vederea cresterii efectivelor de animale si pentru acoperirea primelor pentru lapte ca urmare a cresterii cotei.

Al treilea amendament aprobat de comisiile de specialitate din Parlament aloca 100.000 lei actiunilor de ecologizare in vederea incinerari delfinilor esuati.

"Bugetul nu satisface nevoile insa speranta noastra este ca vom reusi sa subventionam la timp producatorii", a declarat seful comisiei de agricultura din Senat, Petre Daia.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Initial senatori si deputati propusesera 10 amendamente care se ridicau la o valoare totala de peste trei miliarde lei

Proiectul de buget al MAPDR a 32 de voturi pentru si 7 impotriva. Proiectul de bugert in forma aprobata va fi discutat in comisiile de buget-finante.

Ministrul agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale, Ilie Sarbu, a declarat miercuri ca si-ar fi dorit un buget mai mare pentru agricultura, dar din pacate bugetul de stat nu permite acest lucru.

Ilie Sarbu a mai declarat ca se depun eforturi astfel incat subventiile pentru ingrasaminte sa poata fi acordate sub o alta forma, dupa ce forma propusa initial a fost considerata de Comisia Europena ajutor de stat.

Fondurile pentru ingrasamintele chimice ar fi urmat sa fie alocate esalonat astfel : in campania de primavara un miliard, iar pentru campania de toamna restul de 1,4 miliarde de lei. "Fondul a fost respins fiind considerat ajutor de stat. In prezent, cautam solutii noi pentru a putea acorda totusi aceste sume" a declarat ministrul agriculturii, padurilor si dezvoltarii Rurale, Ilie Sarbu.

Bugetul pe anul 2009 prevede pentru Ministerul Agriculturii Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) suma totala de 8,45 miliarde de lei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016