Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministerul Agriculturii caută noi soluţii pentru eliberarea din funcţii a directorilor Agenţiilor de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură care au câştigat în instanţă repunerea pe posturile de conducer


Ministrul Agriculturii, Ilie Sârbu, a declarat că în ţară există 19 astfel de situaţii, un caz similar înregistrându-se şi în Maramureş, transmite corespondentul NewsIn. La conducerea APIA Maramureş există în prezent doi directori, unul coordonator, în persoana lui Gheorghe Vişovan, susţinut de PSD, şi un director executiv, Florin Urs, susţinut de PNL. Directorul executiv nu vrea să părăsească postul de conducere pe motiv că a câştigat în instanţă repunerea în funcţie, relatează NewsIn.

Situaţia a fost semnalată la nivelul Guvernului, iar acum se caută soluţii pentru înlocuirea din funcţii a directorilor destituiţi şi care au avut câştig de cauză în instanţă.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


"La APIA avem judeţe în care sunt doi directori, unul coordonator şi unul executiv. Există 19 astfel de situaţii în care justiţia nu a ţinut cont de decizia noastră. Vor rămâne cei care au fost directori pentru o perioadă şi vom încerca să găsim o altă soluţie pentru eliberarea lor din funcţii, deoarece ştiţi că ei au fost destituiţi pentru că nu şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu”, a mai declarat ministrul Ilie Sârbu.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016