Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministerul Agriculturii invita agricultorii sa colaboreze cu China

ministerul-agriculturii-invita-agricultorii-sa-colaboreze-cu-china

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale invita agricultorii sa colaboreze cu China pentru a exporta mai mult in tara asiatica.


"Asociatia pentru promovarea cooperarii agricole dintre China si statele din Europa Centrala si de Est (Albania, Bosnia – Hertegovina, Bulgaria, Cehia, Croatia, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Slovenia, Slovacia, Polonia, Estonia, Ungaria) functioneaza in cadrul Ministerului Agriculturii si Alimentatiei din Bulgaria fiind infiintata in baza Memorandumului semnat la Bucuresti, intre Bulgaria si China, in data de 29 octombrie 2014 si are la baza legislatia aplicabila in China si Bulgaria.
 
Scopul Asociatiei este de a promova cooperarea in domeniul agricol dintre China si statele din formatul 16+1 si a stimula exportul prin: intalniri, simpozioane, sesiuni de instruire, infiintarea unei baze de date comune, retea de comunicare formata din membrii statelor implicate.
 
In vederea transmiterii reprezentantilor Asociatiei, informatii despre cei interesati de colaborarea in domeniul agricol din Romania (producatori, furnizori de servicii, etc), va rugam sa ne transmiteti in format electronic, la adresa de email romagri@madr.ro, urmatoarele informatii:
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
1. Numele companiei
2. Adresa de corespondenta
3. Nr. de identificare TVA
4. Persoana de contact
5. Telefon
6. Email
7. Website companie
8. Tipul companiei (privat/stat)
9. Domeniu de activitate
10. Produse
11. Produse (cerere/oferta)
13. Finantare (cerere/oferta)
14. Servicii (cerere/oferta)
15. Logo/imagini reprezentative (format PNG, JPEG)
 
Informatii privind evenimentele ce sunt organizate de statele din format se gasesc pe site-ul Asociatiei (www.china2ceec.org/).
 
De asemenea, va rugam sa ne transmiteti sugestii privind colaborarea in acest format, avand in vedere obiectivul MADR de a stimula colaborarea cu China.
 
Detalii suplimentare la telefon: 021/3072433", este mesajul publicat de MADR.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016