Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministerul Agriculturii suspendă acordarea primelor de vacanţă


Ministerul Agriculturii suspendă începând cu luna iulie acordarea primelor de vacanţă ce tebuiau alocate funcţionarilor publici din cadrul ministerului din cauza necesităţii finaciare de susţinere a agriculturii într-un an de criză, a declarat pentru NewsIn, Miron Moldovan.

"Ministerul Agriculturii trebuie să ia această măsură ţinând cont de contrângerile bugetare şi de necesităţile financiare de susţinere a agriculturii într-un an de criză ca acesta şi suspendă, deocamdată, plata primelor de vacanţă", a declarat secretarul general al Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale (MAPDR), Miron Moldovan.

Potrivit acestuia, circa 12.500 de funţionari publici, salariaţi din aparatul propriu şi din structurile ministerului, au dreptul la o primă de vacanţă, în medie, de circa 1.000-1.500 lei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

"S-au acordat prime, însă nu foarte mulţi şi-au luat concediu până în prezent. Cei mai mulţi şi-ar fi luat începând cu luna iulie", a adăugat Moldovan.

Ministrul dezvoltării rurale şi locuinţei, Vasile Blaga, a declarat miercuri pentru NewsIn că a suspendat plata primelor de vacanţă în acest an, dar ar putea fi obligat să le achite la finalul anului prin decizii ale instanţei. Acesta a precizat că în decembrie 2008, în urma unor hotărâri judecătoreşti, ministerul a fost obligat să achite integral angajaţilor primele de vacanţă aferente anilor 2001-2008.

De asemenea, Ministerul Întreprinderilor Mici şi Mijocii, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MIMMCMA) a achitat aproximativ 1,5 milioane de lei pentru primele de vacanţă, din totalul de 3,2 miloane de lei disponibili pentru 2009, însă de miercuri (8 iulie - n.r) a sistat plata acestora.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016