Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministerul Agriculturii va instala, de saptamana viitoare, un dozator de lapte proaspat in fata sediului din bulevardul Carol


Constatand succesul de care se bucura, in ultima perioada, desfacerea laptelui proaspat pentru consum prin intermediul unor dozatoare automate, ministerul agriculturii va instala un dozator de lapte chiar in fata sediului sau, in apropiere de Piata Universitatii din Bucuresti.

In functie de volumul de vanzari care se va inregistra, un aparat similar va functiona si la sediul Agentiei de Plati, in spatele parcului Cismigiu. Autoritatile spun ca pretul unui litru de lapte va fi mult mai scazut decat in magazine, pentru un litru de lapte cumparat bucurestenii urmand sa plateasca numai 1,2 lei.
"Am analizat costurile acestei afaceri si am vazut o oportunitate", a precizat Ilie Sarbu, ministrul agriculturii. "Bugetul ministerului este insuficient si dorim ca, in acest fel, sa reusim suplimentarea fondurilor. Este, daca vreti, o investitie de criza", a mai spus acesta.

In cadrul unei sedinte desfasurate la sediul Ministerului, la care au participat si specialisti din cadrul ANSVSA, APIA si IBNA Balotesti, s-a convenit ca materia prima necesara functionarii dozatoarelor de lapte sa fie furnizata de doua tancuri de racire ce vor fi aprovizionate in flux continuu, neexistand pericolul contaminarii laptelui. Acesta va proveni din fermele de taurine din nordul Capitalei, detinute de fermierul Puiu Popoviciu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Am semnat un protocol de colaborare cu agentiile din subordinea ministerului, prin care ne-am pus de acord asupra unui pret minim al laptelui. In acest fel, noi vom avea garantata desfacerea productiei, iar bucurestenii vor putea cumpara cel mai ieftin lapte din tara", a marturisit Popoviciu.

Potrivit spuselor acestuia, investitia in cele doua ferme de vaci, cele mai moderne din tara la ora actuala, vine ca urmare a crizei din piata imobiliara, care a facut sa stagneze afacerile dezvoltatorilor din nordul Bucurestiului.

Disclaimer: Informatiile prezentate nu sunt reale


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016