Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Miniştrii UE aprobă suplimentarea subvenţiilor pentru lapte

Statele UE vor putea să ofere ajutoare de urgenţă de până la 15.000 de euro fiecărui fermier, în plus faţă de subvenţiile acordate.
Un comitet de lucru va fi înfiinţat în acest scop. Nu este prima măsură de protejare a producătorilor europeni de lapte. În urmă cu câteva luni, statele Uniunii Europene au decis reintroducerea unor subvenţii de export.


Situaţia fermierilor europeni nu este însă deloc una bună. Ei primesc în acest moment pentru un litru de lapte 25 de eurocenţi, după ce, la începutul anului, primeau 45 de euro cenţi, potrivit the Wall Street Journal. Decizia nu este obligatorie pentru state, dar aplicarea ei în România ar fi un lucru bun, consideră reprezentanţii sectorului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


“Fermierii români încă nu resimt efectele crizei la fel de acut precum cei francezi, belgieni sau germani. Dar lucrurile s-ar putea înrăutăţi anul viitor. Suplimentarea subvenţiilor poate compensa reducerea altor beneficii”, a declarat pentru Business Standard Valentin Blănaru, director executiv al Asociaţiei Patronale din Industria Laptelui (APRIL).
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016