Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul Achim Irimescu nu se gandeste la demisie

ministrul-achim-irimescu-nu-se-gandeste-la-demisie

Acesta a declarat ca a realizat tot ce a promis la inceputul mandatului, si considera nejustificata motiunea simpla pe Agricultura depusa la Camera Deputatilor.


Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat luni ca a realizat absolut tot ce a promis cand a preluat mandatul, iar premierul Dacian Ciolos este singurul care ii poate cere demisia, pentru ca el l-a numit in functie.
 
„Sa nu uitam un lucru: motiunea nu este obligatorie in ceea ce priveste demisia si, in alta ordine de idei, premierul Ciolos m-a numit, el este cel care trebuie sa-mi ceara demisia”, a spus Irimescu, la Palatul Parlamentului, intrebat daca intentioneaza sa plece de la minister in cazul in care marti va fi adoptata motiunea simpla pe agricultura depusa la Camera Deputatilor.
 
Irimescu a adaugat ca premierul i-a reprosat doar anumite declaratii ale sale care au aparut in presa si care nu aveau legatura cu portofoliul pe care il detine.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Nu s-a facut un bilant. Premierul a cerut ca fiecare ministru sa prezinte ce a realizat si eu am realizat absolut totul din ce am promis. Am spus ca simplific doua pachete — unul pe cererea de plata aplicat in 2015, foarte gros, de 900 de grame, si al meu are numai 100 de grame. Simplificarea pe care am facut-o este enorma in acest an. Am promis ca voi veni cu un proiect de lege pentru fondul mutual si la sfarsitul saptamanii trecute l-am prezentat in doua variante producatorilor si o sa-l prezint in Parlament. Am promis ca voi face un fond de creditare cu termen pana in octombrie si este in grafic. Am promis ca voi face eforturi pentru restructurarea cercetarii si am un proiect care este gata. Ca urmare, eu nu pot sa-mi reprosez absolut nimic”, a mentionat ministrul.
 
Irimescu a precizat ca subventiile se dau in acest an cu intarziere pentru ca nu s-a semnat la timp contractul cu furnizorul de soft si pentru ca, spre deosebire de anii trecuti cand era vorba de o singura plata pe hectar, acum sunt cinci componente ale acestei plati, ceea ce ingreuneaza munca APIA. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016