Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul Borbely: Programul Rabla pentru tractoare nu are succes


Proprietarii de tractoare ar putea cumula trei utilaje vechi pe care sa le caseze in schimbul subventiilor de la stat pentru achizitia unuia nou, a anuntat, joi, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, precizand ca forma actuala a programului, in care prevederea nu exista, nu a avut prea mare succes.
"Din cauza diferentei intre valoarea tichetului si pretul unui tractor nou, programul Rabla pentru tractoare nu a avut un succes prea mare. Ne gandim ca, dupa formula aplicata inca de anul acesta la masini, si proprietarii de tractoare sa poata cumula doua sau chiar trei vouchere, primite in schimbul utilajelor vechi date la casat, la achizitia unuia nou", a spus ministrul Borbely.

Potrivit Mediafax, ministrul nu a precizat daca si in cazul tractoarelor voucherele ar putea fi tranzactionate liber, asa cum se intampla in 2010 cu voucherele destinate persoanelor fizice in programul "Rabla" pentru autoturisme.

"Ne gandim ca doi-trei oameni care au tractoare vechi sa se asocieze, sa le dea la casat si impreuna sa-si ia un tractor pe care sa-l foloseasca in comun", a spus Borbely.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

In ca

In forma lui actuala, programul "Rabla" pentru tractoare prevede o prima de casare de 17.000 de lei, dar nu mai mult de jumatate din valoarea unui tractor nou in cazul persoanelor fizice si 40 la suta din aceasta in cazul persoanelor juridice. Voucherele echivalente cu primele de casare nu pot fi cumulate in prezent.

In aceste conditii, in 2010, cei 22 de producatori sau dealeri de tractoare autorizati de Administratia Fondului pentru Mediu sa participe in program au eliberat persoanelor fizice 218 note de inscriere in program si au vandut 50 de tractoare.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016