Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Monitorul de Vrancea: S-a infiintat Camera Agricola Judeteana


Consilierii judeteni din Vrancea au aprobat, ieri, infiintarea Camerei Agricole Judetene. Noua institutie va functiona in subordinea Consiliului Judetean si in coordonarea Agentiei Nationale de Consultanta Agricola (ANCA), prin reorganizarea Oficiului Judetean de Consultanta Agricola Vrancea. Gabriel Necula a fost ales in functia de director al noii institutii. Alegerea directorului Camerei Agricole Judetene a fost transformata in circ de consilierii locali pedelisti care nu au inteles ca in orice institutie exista reguli care trebuie respectate.
Consilierii judeteni au aprobat, ieri, infiintarea Camerei Agricole Judetene, prin reorganizarea Oficiului Judetean de Consultanta Agricola Vrancea. Institutia va fi condusa de consilierul judetean PSD Gabriel Necula, care urmeaza sa renunte la calitatea de ales local. Singurii care s-au opus desemnarii noului director si au renuntat sa isi exercite dreptul de vot au fost reprezentantii PDL. „Sint onorat de votul unora dintre colegii mei din Consiliul Judetean si de pro-punerea presedintelui Consiliului Judetean, domnul Marian Oprisan pentru a prelua aceasta functie. Aceasta propunere a fost facuta dupa o riguroasa analiza a acti-vitatii mele agricole si ma-nageriale. Cred ca indeplinesc conditiile pentru a fi un bun director al Camerei Agricole si datorita experientei pe care am capatat-o in tara si in strainatate. Cred ca, pe viitor, Camera Agricola va avea un rol important in dezvoltarea infrastructurii agricole a judetului Vrancea“, a afirmat Gabriel Necula. Directorul Camerei Agricole a absolvit cursurile Facultatii de Management, Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala la Bucuresti si are un masterat in dezvoltare rurala. De asemenea, dupa terminarea facultatii a participat la doua cursuri de pregatire in Anglia si in Franta. Atributiile stabilite pentru Camera Agricola judeteana sint aceleasi ca pentru Oficiul de Consultanta Agricola. Astfel, Camera Agricola elaboreaza planul judetean de servicii de consultanta agricola, cu consultarea ANCA si asigura aplicarea acestuia. De asemenea, tot Camera Agricola judeteana trebuie sa asigure informarea si consultanta agricola pentru lucratorii din domeniile agriculturii si conexe. Printre atributii se mai numara sprijinirea organizarii si consolidarii formelor asociative si a filierelor pe produs, asigurarea asistentei tehnice de specialitate pentru persoanele care desfasoara activitati in domeniile agricole si conexe in aplicarea tehnologiilor agricole moderne si a metodelor noi de conducere a fermelor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Monitorul de Vrancea
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton