Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Moţii din Sohodol şi Ponorel şi-au recuperat subvenţiile ...furate cu satelitul
În urmă cu aproape două luni de zile semnalam în ziarul nostru faptul că foarte mulţi locuitori din zona Munţilor Apuseni au fost prejudiciaţi de sume importante de bani în acordarea subvenţiilor agricole, din cauza erorilor făcute, în principal, de angajaţii firmei SC GAUUS din Timişoara, prin interpretarea greşită a imaginilor luate prin satelit, zeci de hectare de păşuni ale acestora fiind trecute la categoria "arabil".
După cum se ştie, legislaţia europeană, de care beneficiază şi locuitorii din Ţara Moţilor, le dă dreptul acestora să primească pentru suprafeţele de păşuni deţinute o sumă importantă de bani proveniţi de la Uniunea Europeană, care apoi folosiţi să le dea posibilitatea amenajării şi îmbunătăţirii calităţii acestor suprafeţe, pentru a produce fâneţele necesare dezvoltării sectorului zootehnic- sector aducător de venituri crescătorilor de animale din zonă. Prin faptul că au existat disfuncţionalităţi între cetăţeni, Agenţia pentru implementarea acestui program (APIA) şi primării, un număr important de agricultori, respectiv peste 280 în comuna Sohodol şi circa 30 în satul Ponorel (comuna Vidra), au reclamat că nu au primit aceste subvenţii, fiind excluşi de la plată, mulţi dintre ei primind şi sancţiuni multianuale sau alte penalizări.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News