Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mures: Pietarii din judet vand legumele si pe bonuri de masa


Vânzătorii din pieţele mureşene au găsit soluţia potrivită pentru acomodarea la criza financiară. De curând, ei au început să accepte tichete de masă în schimbul legumelor şi fructelor de pe tarabe. Chiar dacă nu toţi comercianţii au îmbrăţişat această metodă de plată, tichetele reprezintă pentru cei mai mulţi dintre ei o modalitate de a concura cu hypermarketurile din oraş.

„Nu mai vine lumea la piaţă ca pe vremuri. Ne e foarte greu să vindem marfa, aşa că ne descurcăm cum putem. Dacă un client vine la mine şi în loc de bani îmi dă un tichet de masă valabil, accept tichetul şi îl folosesc eu după ce închid taraba. Practic, tot bani sunt şi ăia”, ne-a declarat Arpad Pal, comerciant în piaţa Cuza Vodă. Chiar dacă practica este una recentă, pieţarii afirmă la unison că nu ar zice „nu” plăţii cu bonuri de masă pentru produsele lor, chiar dacă nu există înţelegeri semnate cu societăţile emitente. În piaţa Diamant, din cartierul Tudor Vladimirescu, deşi mai rare, plăţile cu bonuri de masă sunt acceptate de vânzători.


„Nu des plăteşte lumea cu bonuri de masă. Cam o dată pe săptămână se întâmplă să mi se ofere un tichet în schimbul produselor. Mie îmi convine, pentru că înseamnă că vând în valoare de 7 lei. Sunt peste 10 ani de când vând legume aici şi se simte că e criză. Oamenii nu mai cumpără atât de mult, banii sunt puţini”, ne-a spus Maria Pop, vânzătoare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Adevarul
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016