Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noua Piata Obor din Bucuresti se deschide in luna noiembrie


Demararea lucrarilor de modernizare a devenit posibila in urma respingerii, de catre instantele judecatoresti, atat a actiunilor promovate de prefectul municipiului Bucuresti, cat si a actiunilor Asociatiei Frontului Negustoresc Obor. "Pentru ca nu erau de acord cu masurile anuntate de primarie, vizand realizarea unui complex comercial modern, membrii Frontului Negustoresc au initiat, pe parcursul anului 2007, nu mai putin de cinci litigii in vederea sistarii proiectului. Acestea au fost respinse in totalitate de instantele de judecata, fapt care a determinat asociatia sa insiste, prin circa 50 de petitii, pe langa fostul prefect al municipiului Bucuresti, Cristian Diaconescu, sa solicite blocarea proiectului. De fapt, Diaconescu a fost indus in eroare de catre membrii Frontului Negustoresc cu privire la o asa- zisa ipotecare a domeniului public pe care urma sa fie realizat Proiectul de Dezvoltare a infrastructurii de afaceri Piata Obor.
In realitate, nu era vorba de nici o ipotecare, ci de o simpla notare a contractului de parteneriat public, asa cum s-a dovedit ulterior in instanta", a declarat Neculai Ontanu, primarul sectorului 2. Intelegand tertipurile la care a recurs asociatia pentru a sista demararea proiectului, urmatorul prefect, Ioan Tincu, a formulat o cerere de retragere a actiunii judecatoresti, insa aceasta a fost respinsa de instanta, conform legilor in vigoare, care spun ca actiunile formulate de Institutia Prefectului nu pot fi retrase. "Totul s-a rezolvat, insa, o data cu sentinta civila nr. 387/31 ianuarie 2009, conform careia a fost respinsa cererea formulata de prefect privind asa-zisa ipotecare a terenului. Acest lucru da unda verde procesului de modernizare, in prima faza axata pe functiunea de piata agroalimentara. In ceea ce priveste functiunea de complex comercial, proiectul initial urmeaza sa fie reconfigurat pe baza reglementarilor urbanistice in vigoare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Romania Libera
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016