Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O noua fabrica de ulei vegetal, la Lehliu, construita de grupul Martifer, si-a inceput productia


O noua unitate de extractie uleiuri vegetale si-a inceput activitatea la Lehliu. Cu o capacitate de de productie de 316.000 tone ulei si 340.000 tone srot, noua fabrica a fost construita de compania Prio, membra a grupului Martifer. Investitia s-a ridicat la 93 milioane euro.
Grupul portughez Martifer este prezent in Romania din anul 2005, prin companiile Biomart, Agromart, Martifer Energy si Prio. Grupul s-a concentrat indeosebi pe produtia de biodiesel, dar a anuntat investitii in producerea si prelucrarea produselor agricole, precum si in energia eoliana, pana in anul 2012 intentionand sa ajunga la o capacitate totala instalata de 400 MW, investitie estimata la 600 mil euro.

Potrivit unui comunicat sosit pe adresa BIOPRODUCT.RO, compania Prio Extractie este specializata in procesarea semintelor si productie de ulei vegetal, in scopuri industriale si de consum. Investitia de 93 milioane de euro reprezinta cel mai mare proiect greenfield din Romania in anul 2011.

In sectorul productiei de ulei vegetal, Prio Extractie detine locul intai ca volum al investitiei in Europa de Sud-Est si locul doi la nivelul intregii Europe. Fabrica are in componenta 15 silozuri verticale, cu o capacitate de stocare individuala de 10.000 m3, 2 laboratoare de analiza si procesare a semintelor si detine, in prezent, 90 de angajati, compania intentionand sa creasca numarul acestora la 200.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

“Este o onoare pentru mine si pentru intreaga companie Prio Foods sa anunt astazi lansarea noii unitati de extractie de la Lehliu. Prin aceasta investitie ne continuam angajamentul asumat fata de Romania si mai ales fata de judetul Calarasi. Am inceput operatiunile la Lehliu in 2005 prin fabrica de productie biodiesel si credem in continuare in potentialul acestei zone, Romania fiind un punct strategic de dezvoltare pentru compania noastra si un centru regional de competenta. Sunt increzator ca vom continua sa contribuim la dezvoltarea regiunii de Sud-Est a Romaniei”, a precizat in comunicat Carlos Martins, presedinte al Prio Foods.

Group desfasoara activitati in domeniul agricol, constructii si productie de energie din surse regenerabile. Martifer SGPS SA are operatiuni in 20 de tari si peste 3.000 de angajati.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016