Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Obtine finantare pentru afacerea ta agricola cu ajutorul unui credit Patria Bank

obtine-finantare-pentru-afacerea-ta-agricola-cu-ajutorul-unui-credit-patria-bank

Ai o afacere agricola la inceput de drum, sau una in plina expansiune? Fie ca activitatea fermei tale este de cultivare a cerealelor sau cresterea animalelor, legumicultura, pomicultura sau viticultura, una dintre provocarile majore ale business-ului tau este reprezentata de nevoia constanta de finantare. In timp ce incasarile sunt sezoniere, in perioada recoltelor, de exemplu, afacerea ta agricola are nevoie in permanenta de sustinere financiara pentru a se desfasura in cele mai bune conditii.


Fiecare sezon vine cu provocarile sale pentru un antreprenor agricol. In aceasta perioada, de exemplu, de final de iarna si inceput de primavara, preocuparile unui agricultor tin de alegerea semintelor pentru cultura, care sa asigure obtinerea unor productii ridicate. Ingrijorarile tin de riscurile de compromitere a culturilor, pe care le poti reduce serios investind in solutii de irigare. Utilizarea eficienta a tehnologiilor moderne poate insemna avantul afacerii tale.

Pentru toate aceste investitii insa ai nevoie de finantare. Creditele pentru finantarea afacerilor in agricultura oferite de Patria Bank au fost gandite pornind de la toate aceste realitati ale sectorului agricol. Solutiile propuse de banca pentru afacerile agricole sunt mereu diverse si adaptate specificului companiilor sectorului.

Creditele de finantare pentru agricultura Patria Bank: solutii diverse pentru finantarea afacerii tale

Patria Bank a gandit oferta de credite de finantare pentru agricultura pentru a se plia specificului afacerilor domeniului. In functie de nevoile business-ului tau, poti alege unul dintre creditele pentru investitii in agricultura sau un credit pentru activitatea curenta, dar si un Credit punte pentru fonduri europene sau o Scrisoare de Garantie Bancara pentru pre-finantare.

Un credit agro pentru activitatea curenta te va ajuta sa ai in permanenta o rezerva de bani atat de importanta pentru fiecare agricultor. Poti utiliza aceasta rezerva fie pentru achizitia de seminte sau pesticide, fie pentru ingrasaminte, motorina sau pentru alte nevoi ale fermei tale.

Pentru planurile de dezvoltare ale firmei tale, creditul Patria Bank pentru investitii in agricultura ar putea fi cea mai buna solutie pentru tine. Creditul Patria pentru investitii in agricultura poate fi utilizat atat pentru finantarea achizitiilor de ferme, utilaje, echipamente, cat si pentru renovari sau modernizari. Poti obtine prin intermediul acestui credit inclusiv refinantarea investitiilor in agricultura realizate anterior solicitarii creditului din surse proprii sau atrase.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Tot un credit pentru investitii este si creditul pentru Achizitia de Terenuri Agricole. Daca ai gasit un teren agricol care te poate ajuta sa iti dezvolti firma, poti finanta 100% din valoarea achizitiei acestuia printr-o procedura sigura si transparenta, cu o durata de rambursare de pana la 15 ani. Odata ce ai primit aprobarea pentru acest tip de credit, vei avea banii la dispozitie timp de un an, pentru a-i putea folosi toti odata sau in transe, atunci cand gasesti terenul potrivit.

Daca ai nevoie de finantare pentru proiectul tau agricol, dar nu dispui inca de garantiile necesare, vei regasi in portofoliul de credite Patria solutia potrivita. Aceasta ar putea veni din partea Creditului Gold Agro, prin care poti obtine pana la 100.000 de lei daca esti deja client Patria sau pana la 65.000 de lei daca nu esti clientul nostru. Pentru acest tip de credit nu sunt necesare garantii reale si nici documente justificative si poti corela rambursarea cu incasarile tale – de exemplu, poti plati imprumutul la recolta.

Tot potrivit ar putea fi si Creditul EaSI pentru microintreprinderi, prin care poti obtine pana la 120.000 de lei fara avans si fara garantii.

Daca mai dureaza pana ce vei primi finantarea nerambursabila pentru afacerea ta, poti accesa un credit punte pentru finantarea afacerilor cu fonduri europene. Acest tip de credit va asigura finantarea afacerii pana la momentul in care incasezi banii nerambursabili si poate fi acordat pentru o perioada de maxim 12 luni.

Ce solutie de finantare este potrivita pentru afacerea ta in agricultura?

Afacerile din agricultura ofera multe oportunitati antreprenorilor, dar vin cu numeroase provocari. Finantarea este cu siguranta una dintre ele. contacteaza-ne prin intermediul formularului de pe site si ne vom bucura sa te ajutam sa identifici cele mai potrivite credite pentru investitii in agricultura sau pentru nevoile curente ale companiei tale.

Agroconsilierii Patria Bank sunt prietenosi si informati si te vor ajuta in toate etapele obtinerii creditului agricol care ti se potriveste, deplasandu-se chiar la sediul tau pentru a ridica documentatia necesara.



Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016