Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Obtinerea adeverintelor APIA, ingreunata de primari. AFF vrea sprijinul partidelor

obtinerea-adeverintelor-apia-ingreunata-de-primari-aff-vrea-sprijinul-partidelor

Asociatia Forta Fermierilor face apel la presedintii partidelor politice sa le solicite primarilor sa ii sprijine pe fermieri pentru obtinerea adeverintelor APIA, in contextul in care exista semnale ca unii edili "nu isi fac treaba" si ii intarzie pe fermieri, conform unui comunicat.


Adeverinta cu datele inscrise in Registrul Agricol reprezinta un document obligatoriu la cererea unica de plata pentru subventiile agricole. Conform Legii nr. 288/9.12.2020, incepand campania de cereri 2021, adeverinta este transmisa de catre Primarii direct catre Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).
 
"Asociatia Forta Fermierilor face un apel catre Ludovic Orban, presedinte PNL, Marcel Ciolacu, presedinte PSD, Dan Barna, copresedinte USR-PLUS, Dacian Ciolos, copresedinte USR-PLUS, Kelemen Hunor, presedinte UDMR, si Cristian Diaconescu, presedinte PMP, pentru o implicare activa in sprijinirea fermierilor romani pentru depunerea cu succes a cererilor unice de plata pentru subventiile europene", se mentioneaza in comunicat.
 
Asociatia considera ca este nevoie "de un mesaj ferm" din partea tuturor liderilor politici catre primarii din partidele respective pentru a-i sprijini total si neconditionat pe agricultorii care au nevoie de adeverintele APIA de la primarie. Fara aceasta adeverinta eliberata de primar, fermierul nu isi poate depune cererea unica de plata. Termenul-limita pentru depunerea acestui document la centrele judetene APIA este 17 mai 2021, fara penalizari.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
"Avem semnale din teritoriu ca sunt primari care nu isi fac treaba si ii intarzie pe fermieri cu eliberarea adeverintelor APIA. Se invoca tot felul de motive birocratice, iar agricultorii risca sa nu isi poata depune la timp cererea unica de plata. Aceasta situatie este inadmisibila. Le-am solicitat membrilor nostri sa ne comunice, in fiecare judet, lista primarilor care le fac probleme fermierilor. O vom face publica cat de curand si, de asemenea, o vom trimite si liderilor politici de la nivel central. (...) Domnilor presedinti de partide din Romania, indiferent ca sunteti la Putere sau in Opozitie, va rugam frumos sa va implicati direct in rezolvarea acestei probleme si sa le transmiteti un mesaj clar primarilor dumneavoastra: Sprijin total pentru fermierul roman, fara tertipuri si fara smecherii!", a spus Vlad Macovei, presedintele Asociatiei Forta Fermierilor.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016