Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Obţinerea unui certificat cu stabilire în avans a restituirii la exportul de produse agricole


Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează operatorii economici că pot depune la sediul instituţiei cereri pentru obţinerea unui certificat cu stabilire în avans a restituirii la exportul de produse agricole către ţări terţe. Cererile se pot depune personal, prin poştă sau prin fax, în fiecare zi a săptămânii, pentru carne de vită, carne de pasăre şi pui vii, ouă. În prezent ratele de restituiri la export aplicabile sunt stabilite unitar la nivelul Uniunii Europene astfel:

• pentru carnea de pasăre: de 32,50 euro/100 kg
• pentru puii de o zi: 0,24 euro/100 buc sau 0,47 euro/100 buc, în funcţie de codul tarifar
• pentru ouăle de incubaţie: începând cu 0,20 euro/100 buc. până la 84,72 euro/100 buc, în funcţie de codul tarifar, precum şi de ţara de destinaţie;
• pentru carnea de vită de la 22,6 euro/100 kg ajungând până la 84,7 euro/100 kg, în funcţie de codul tarifar, precum şi de ţara de destinaţie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Din 2007 până în prezent, au fost plătite restituiri la export în sumă de 1.140.000 lei pentru pui de o zi, ouă de incubaţie, cireşe conservate provizoriu, crupe şi griş din porumb, făină de porumb, zahăr vanilat şi zahăr exportat sub formă de mărfuri care nu sunt incluse în Anexa I la Tratat (Non-Anexa I), având ca destinaţii predominante Republica Moldova, Albania, Statele Unite ale Americii, Ucraina, Israel, Algeria.

De asemenea, precizăm că în prezent sunt în curs de plată restituiri la export în sumă de 380.000 lei pentru carne de pasăre şi carne de vită care au fost exportate în Libia, Irak, Siria şi Republica Moldova.

Menţionăm că statistica acestor operaţiuni este semnificativ mai bună decât în urmă cu doi ani, în prezent existând un interes sporit din partea operatorilor economici pentru realizarea de exporturi către ţări terţe, cu solicitarea de restituiri la export în sectoarele precizate.

Pentru informaţii suplimentare legate de accesarea acestor fonduri comunitare, operatorii economici sunt rugaţi să consulte site-ul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, www.apia.org.ro, prin accesarea numerelor de telefon 021 2005 033, 021 2005 034 sau 021 2005 035, precum şi a adresei de e-mail: comert.exterior@apia.org.ro.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016